PERSONLIG OCH PROFFESIONEL ORGANISATIONSUTVECKLING

Vi gör det möjligt för företag och organisationer, att genom människorna, skapa bättre resultat

Vi utvecklar människorna i din verksamhet till att leverera de önskvärda resultaten, genom bärkraftig beteendeförändring – kompetens, tankesätt, inflytande

Vi är er samarbetspartner för träning inom Ledarskap, Försäljning och Kommunikation

Vilka förbättringar ser ni att ni vill uppnå för att skapa bättre resultat. Om detta påverkar och involverar dina människor, antingen vi är I Sverige, Skandinavien eller Internationellt, bör vi ha ett samtal.

Våra träningar är upplagda över en längre tid där vi tränar i små grupper och varje deltagare sätter upp individuella mål som skapar deras utveckling Vi skapar er träning efter ert behov.

Vi kompletterar träningarna med så kallade “ memorycard “ för var och ens verktygslåda och “ expeditionsloggar “ I form av e-böcker som ger en fördjupning I de teman som vi jobbar med.

Våra kompetensområden är:

Möt din lokala tränare

Tommy Lindqvist startade Gustav Käser Training (sedemera Hansen Beck) 1993 i Sverige. Han tränar folk inom Ledarskap, Försäljning, Kommunikation och Teamutveckling för både stora och små företag. Tommy har innan jobbat som säljare, försäljningschef och VD. Han leverera träningar på svenska och engelska och i de Skandinaviska länderna.

Tommy har en idrottslig bakgrund och I marinen var han Röjdykare. Han har genom sin idrott varit med I huvudstyrelsen i AIK i 6 år och de 2 ½ sista åren som ordförande.

Gillar att laga mat och tycker att Grillen är ett kul sätt att laga mat på året runt. Den stora passionen idag i friluftslivet är golf.

Låt inte enbart våra ord stå för vad vi gör utan läs vad andra anser.

Förändringar och mänskligt beteende börjar ofta med ett samtal.

Vår passion är att skapa livs förändrande ögonblick av att lära, därför vi tror att alla har potential att utveckla sig. Så, låt oss starta en konversation! Kontakta oss eller fyll i chemat och klicka på sänd. Vi tar kontakt med dig