HENKILÖKOHTAINEN, AMMATILLINEN JA ORGANISAATION KEHITTÄMINEN

Kehitä yrityksesi ihmisiä ja paranna organisaation tuloksia! Hansen Beckin valmennusohjelmissa omaksutaan oikeat taidot, ajattelutapa ja käyttäytyminen, jotta saadaan aikaan kestävä käyttäytymisen muutos.

Olemme kumppanisi johtamisen ja myynnin valmennuksissa

Riippumatta siitä, mitä parannuksia haluat nähdä yrityksessäsi, Hansen Beck voi räätälöidä ohjelman, joka kehittää henkilöstön kriittisiä taitoja, parantaa ajattelutapaa ja lisää vaikutusvoimaa liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Valmennusten pituus vaihtelee yrityksenne tarpeiden mukaan. Valmennukset toteutetaan pienryhmissä ja jokainen osallistuja asettaa henkilökohtaiset tavoitteet kehitykselleen.

Tuemme osallistujien kehittymistä muistikorttien ja e-kirjojen avulla, jotka tarjoavat syvällistä tietoa aiheista, joiden kanssa työskentelemme.

Osaamisalueemme ovat:

Tapaa paikallinen muutoksen mahdollistaja

Ari Konkka on Hansen Beckin Business Partner ja sertifioitu yritysvalmentaja.

Vuodesta 2000 alkaen Ari on toiminut mm. johtamisen, myynnin, tiimien kehittämisen, esiintymisen, vaikuttamisen ja kommunikoinnin valmentajana. Tätä ennen Ari on työskennellyt laaja-alaisesti myynti- ja esimiestehtävissä.

Ari on valmistunut Helsingin liiketalouden ammattikorkeakoulusta ja suorittanut tradenomin tutkinnon. Hän on Insights Discovery Licensed Practitioner ja hänellä on Business Genome Certificate.

Tulevat tapahtumat

Myynnin huippuosaaminen

Viisipäiväinen Myynnin huippuosaaminen valmennuksemme sopii myyntipäälliköille ja johtajille, jotka ovat kunnianhimoisia kasvattamaan myyntiä, tekemään ylimääräistä asiakkailleen ja luomaan pitkäkestoisia asiakaskumppanuuksia.

Johtaminen ja Leadership

Viisipäiväinen Johtaminen ja Leadership valmennuksemme sopii johtajille, jotka haluavat lisätä henkilökohtaista vaikuttavuutta johtajina ja innostaa tiimejään loistamaan.

Ota yhteyttä ja kysy, miten voimme tukea sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.