PERSONLIG OG PROFESJONELL ORGANISASJONSUTVIKLING

Vi gjør det mulig for bedrifter og organisasjoner, å gjennom menneskene, levere bedre resultater!

Vi utvikler menneskene i din virksomhet til å levere de ønskede resultatene, gjennom bærekraftig atferdsendring - ferdigheter, tankesett og innflytelse

Vi er deres partner for trening i ledelse, salg og kommunikasjon

Hvilke forbedringer ønsker dere å oppnå å skape bedre resultater? Hvis de involverer å påvirker mennesker, enten vi er i Norge, Skandinavia eller internasjonalt, bør vi ta en prat.

Våre treninger går over tid, der vi trener i små grupper, og hver deltager setter individuelle mål for deres utvikling. Vi skreddersyr treningene for deres behov.

Vi kompletterer treningene med verktøykort til den enkeltes verktøykasse og «ekspedisjonslogger» i form av e-bøker som gir fordypning i temaene vi jobber med.

Våre kompetanseområder er:

Åpne treninger i ledelse og salg

Ved å fokusere på ferdigheter som får deltakerne til å blomstre, stimulerer treningsprogrammene våre atferdsendring og nye positive vaner. Vi lar deltakerne utforske sine styrker, mestre nye ferdigheter og levere konkrete resultater.

Sandefjord |

Ledelse & Kommunikasjon Januar 2024 - Juni 2024

Vår Ledelse- & Kommunikasjonstrening over seks heldagssamlinger er ideell for alle ledere som ønsker å skape bedre resultater gjennom sine medarbeidere, ved å inspirere den enkelt til å finne sin indre motivasjon, samt å skape et bedre internt samarbeid for sammen å nå målene man har satt seg.

Samlinger

Dag 1:  23. januar 2024
Dag 2:  20. februar 2024
Dag 3:  12. mars 2024
Dag 4:  23. april 2024
Dag 5:  22. mai 2024
Dag 6:  11. juni 2024

35 500,-kr pr deltager

Sandefjord |

Salg & Kommunikasjon Januar 2024 - Mai 2024

Vår Salg- & Kommunikasjons over fem heldagssamlinger er ideell for alle selgere, key account managere og salgssjefer som ønsker å skape ennå bedre resultater med sine eksisterende og nye kunder, gjennom å forbedre sine evner til å skape gode relasjoner og forståelse for kundens behov.

Samlinger

Dag 1:  24. januar 2024
Dag 2:  21. februar 2024
Dag 3:  13. mars 2024
Dag 4:  24. april 2024
Dag 5:  23. mai 2024

29 500,- kr pr deltager

Møt din lokale trener

Bjørn Erik Vinje er founding partner i Hansen Beck.

Bjørn Erik er founding partner i Hansen Beck og leder for de Skandinaviske landene. Siden 2005 har Bjørn Erik vært trener i ledelse, salg, kommunikasjon, kultur og teamutvikling. Før dette markedsføringsutdannelse og lang erfaring innen B2B salg og teamledelse. Han er æresmedlem (senator) i den internasjonale organisasjonen for utvikling av mennesker, Junior Chamber International (JCI)

Han brenner for endring og å inspirere andre. Å se hvordan treningen vår hjelper folk til å oppnå sine resultater og forbedre deres personlige liv, er hans motivasjon for å gjøre det han gjør.

Han har trent mennesker og både små og store bedrifter og organisasjoner i en rekker bransjer. Hovedsakelig i det Skandinaviske landene og totalt i 16 land, både på norsk og engelsk. Eksempler på selskaper han har jobbet med er Jotun, Veidekke, Sika, Sto, Eurosko, Flisekompaniet og Sennheiser.

Han elsker den gode samtalen og å lage mat sammen med sin kjære Victoria. Være sammen med gode venner og friluftsliv sammen med sin Irske Setter Ronja. Hvis du vil at Bjørn Erik skal snakke i timevis, spør ham om undervannsrugby!

Ikke ta vårt ord for det, her er hva andre sier om å jobbe med oss.

Endringer og menneskelig atferd begynner ofte med en samtale.

Vår lidenskap er å skape livsendrende øyeblikk av læring, fordi vi tror at alle har potensial til å utvikle seg.