OSEBNI, PROFESIONALNI IN ORGANIZACIJSKI RAZVOJ

Program, ki prinaša vidne spremembe.

Razvijte ljudi v vašem podjetju in izboljšajte poslovne rezultate! Za ustvarjanje trajnostnih sprememb vedenja in vidne rezultate je potreben celovit pristop: prava miselnost in odnos, veščine in znanja, ozaveščen vpliv.

Vaši strokovnjaki

Hansen Beck programi naslavljajo razvoj na treh področjih: odnos, ključne veščine in povečanje vpliva za doseganje zadanih poslovnih in osebnih ciljev.

Od kratkih, tematsko usmerjenih mojstrskih tečajev do poglobljenih 6- do 12-mesečnih usposabljanj, ki se izvajajo osebno ali prek spleta – program bo odgovoril na edinstvene potrebe vašega podjetja.

Naše strokovno znanje pokriva naslednja področja:

  • Vodenje in upravljanje
  • Prodajna odličnost in strateška prodaja
  • Učinkovita komunikacija in predstavitve
  • Visoko učinkovite ekipe in sodelovanje
  • Upravljanje in uvajanje sprememb
  • Vodenje projektov
  • Insights Discovery 2.0
  • Business Genome

Izvedba prilagojena vašim potrebam

Hansen Beck programi udeležencem omogočajo, da raziščejo svoje talente in potencial, pridobijo in nadgradijo znanja in veščine ter dosežejo oprijemljive rezultate. Naše programe sestavimo glede na vaše cilje in področja, ki jih želite nasloviti v vaši organizaciji. Manjše ekipe ali posamezniki pa se lahko pridružite eni izmed delavnic odprtega tipa, ki jih razpisujemo vsako jesen in pomlad.

Vaša slovenska ekipa:

Tina je partner in poslovni trener v podjetju Hansen Beck.
Prinaša 16 let izkušenj iz področij vodenja ljudi, prodaje in trženja ter 7 let izkušenj kot voditeljica treningov in coach. 

Profesionalno pot je začela kot vodja marketinga v podjetju Navision Slovenija leta 2000.
Leta 2003 se je pridružila Microsoftu in sprva delala kot vodja prodaje za mala podjetja.
6 let kasneje je bila v vlogi direktorice za marketing in komunikacije odgovorna za načrtovanje in implementacijo marketinških strategij za doseganje poslovnih ciljev v 24 državah CEE.
Leta 2015 se je pridružila mednarodnemu izobraževalnemu podjetju Gustav Käser Training International in delovala predvsem na mednarodnih projektih.

V letu 2019 je Tina skupaj z nekdanjimi sodelavci iz Gustav Käser soustanovila mednarodno izobraževalno podjetje Hansen Beck.

Bojana je partner in poslovni trener v podjetju Hansen Beck. 

Ima 21 let izkušenj na področju razvoja zaposlenih in učinkovitosti poslovanja v različnih vlogah v vodilnih mednarodnih podjetjih. Z razvojem zaposlenih se je začela ukvarjati kot svetovalka pri mednarodnem podjetju Mercuri International (8 let); nato prevzela vlogo vodje treningov v vodilnem farmacevtskem podjetju GlaxoSmithKline, kjer je delovala tudi kot vodja poslovne odličnosti in kot vodja kadrovsko poslovne službe (10 let) za Bolgarijo, Slovenijo in Hrvaško; od leta 2018 pa deluje kot trenerka pri podjetjih Gustav Käser in Hansen Beck.

V letu 2019 je Bojana skupaj z nekdanjimi sodelavci iz Gustav Käser soustanovila mednarodno izobraževalno podjetje Hansen Beck.

Jože je certificiran poslovni trener v družbi Hansen Beck Slovenija. Ima več kot 20 let izkušenj na področju vodenja in upravljanja podjetij. Hansen Beck ekipi se je pridružil v letu 2020. 

Med leti 2011 in 2020 je Jože kot predsednik uprave vodil tretjo največjo slovensko banko- Abanko. Vodil jo je v času zahtevnega procesa prestrukturiranja, združevanja z drugo veliko banko in v procesu privatizacije, ki se je uspešno zaključila 2020 z združitvijo Abanke in NKBM. 

Med leti 2003 in 2005 je bil predsednik uprave največje zavarovalnice na slovenskem trgu – Zavarovalnice Triglav. V letih 2000 in 2003 je bil predsednik uprave Kapitalske družbe, ki se je ukvarjala z upravljanjem premoženja in upravljanjem pokojninskih skladov.  

V času svoje poslovne kariere je bil član številnih nadzornih svetov velikih gospodarskih družb, kjer je pridobil izkušnje in znanje iz korporativnega upravljanja. 

Jože se je Hansen Beck ekipi pridružil v letu 2020. Svoje izkušnje iz poslovnega sveta je nadgradil s trenerskimi znanji in veščinami. 

Boštjan je certificirani poslovni trener v Hansen Beck Slovenija z več kot 20-letnimi izkušnjami s področja prodaje & marketinga ter vodenja in upravljanja, večinoma znotraj IT industrije.
Svojo poklicno pot začel leta 1997 kot vodja skupine za razvoj programske opreme in trener za izobraževanja za razvijalce programske opreme.

Leta 2002 se je pridružil Microsoftu v tehnični predprodajni ekipi, kasneje pa je zasedal različne vodilne položaje. V zadnjih dveh letih je bil odgovoren za tržni pristop in strategijo, zagotavljanje poslovnih rezultatov in uspešno rast poslovanja na področju Microsoftovih varnostnih rešitev.

V več kot 20 letih v Microsoftu je pridobival svoje izkušnje z rastjo od sodelavca v ekipi do vodje ekip različnih velikosti, bodisi z vodenjem lokalnih in regionalnih ekip ali večjih virtualnih ekip v regiji Srednje in Vzhodne Evrope, gradnjo visoko učinkovitih ekip in sodelovanjem na različnih ravneh organizacije.

Aaron Marko

Aaron Marko ima več kot 20 let izkušenj iz vodenja in prodaje, kakor tudi več kot 18 let izkušenj kot voditelj treningov in coach.
V letu 1994 je Aaron postavil na noge slovensko podružnico Microsofta in jo kot direktor vodil 5 let.
V letu 2000 je bil nominiran med tri najboljše managerje Microsofta s celega sveta.
Sredi leta 2002 se je Aaron pridružil mednarodnemu izobraževalnemu podjetju Gustav Käser Training International in ustanovil franšize v Sloveniji, na Hrvaškem, v Makedoniji, Srbiji, Romuniji in Indiji.

V letu 2019 je Aaron skupaj z nekdanjimi sodelavci iz Gustav Käser soustanovil mednarodno izobraževalno podjetje Hansen Beck.